23 квітня 2018 року на базі районного методичного кабінету відбулася інструктивно-методична нарада з питань організації харчування дітей.
Учасниками семінару були медичні сестри та кухарі закладів освіти району.
У ході проведення наради учасники переглянули Всеукраїнський вебінар «Як організувати харчування в дошкільному закладі-не теорія, а практика».
Перед присутніми виступив представник Управління Держпродспоживслужби в Сквирському районі, що здійснює контроль за безпечністю харчових продуктів та якістю харчування дітей, який ознайомив присутніх з результатами перевірки закладів, проведеної у березні – квітні 2018 року.
Методисти РМК Чернега Н.С., Кривда Н.І., технолог відділу освіти Добровольська З.М. ознайомили присутніх з питаннями дотримання санітарно-гігієнічних вимог до харчоблоків та особистої гігієни персоналу. Опрацьовані питання визначення теоретичного та фактичного виходу страв, вимог до організації харчування дітей в оздоровчих закладах. Велика увага приділялась роботі бракеражних комісій.
Опрацьовано лист Солом'янського управління поліції ГУ НП у м. Києві від 21.03.2018 року № 14788-2/125/55/03-18 щодо розслідування, яке проводиться у зв'язку з порушеннями, допущеними під час організації харчування дітей.
На завершення наради учасники отримали рекомендації з дотримання правил протиепідемічного режиму на харчоблоках.
|