Вівторок, 04.08.2020, 06:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт відділу освіти Сквирської РДА

Меню сайту
...

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Вхiд

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Березень » 29 » Інструктивно-методична нарада
16:15
Інструктивно-методична нарада

    29.03.2013 року на базі РМК відбулась інструктивно-методична нарада

з питань організації харчування у загальноосвітніх навчальних закладах району для кухарів та помічників кухарів за участю представників Білоцерківського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Київській області, представника підприємства, що надає послуги з організації гарячого харчування ФОП Гитченко А.Ю.


 


 

 

Ухвала

інструктивно-методичної наради

з питань організації харчування у загальноосвітніх навчальних закладах району


Відділу освіти:                        29.03.2013 

- порушити клопотання перед Білоцерківським міжрайонним управлінням Головного управління Держсанепідем служби у Київській області про навчання кухарів та їхніх помічників у 2012-2013н.р.

- надіслати листа щодо надання  відповідей на запитання, поставлені у ході наради до журналу «Практика управління закладом освіти»;

- вивчити питання стану організації харчування учнів ЗОШ травні 2013 року та обговорити питання харчування дітей за батьківські кошти.

Білоцерківському міжрайонному управлінню Головного управління Держсанепідем служби у Київській області:

- провести навчання кухарів та їхніх помічників у 2012-2013н.р.;

- надати розяснення стосовно проведення безоплатних медичних оглядів кухарів та помічників кухарів.

Кухарям та помічникам кухарів:

- забезпечити дотримання кухарями та їхніми помічниками посадових обов’язків з питань організації харчування;

- забезпечити дотримання техніки безпеки на робочому місці;

- слідкувати за дотриманням санітарно – гігієнічних вимог до кулінарної обробки продуктів, за дотриманням технології приготування страв; і роздачі харчів,

- забезпечувати належний санітарно – гігієнічний стан на харчоблоках, у їдальнях;

- дотримуватись правил миття посуду; -дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог щодо утримання посуду, інвентарю, обладнання;

- слідкувати за особистою гігієною, гігієною рук; забезпечувати вчасне проходження медичних оглядів;

- дотримуватись вимог до наявності технологічної документації;

- забезпечувати дотримання перспективного меню,

- вчасно надавати необхідну інформацію про фактичне використання продуктів протягом місяця керівнику закладу (відповідальному за організацію харчування чи медичному працівнику).

Підприємству, що надає послуги з організації гарячого харчування ФОП Гитченко А.Ю.:

- забезпечити належне виконання договору, укладеного з відділом освіти;

- вчасно та у повному обсязі реалізовувати заявки ЗОШ;

- забезпечити постачання якісних продуктів харчування, не допускати порушень термінів реалізації продуктів.

 

Переглядів: 897 | Додав: Адмін | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук по сайту
...

РС ГУ ДСНС

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Годинник
Архів записів
Система ІСУО


Освіта ua

Відділ освіти Сквирської РДА м. Сквира, вул. Богачевського, 55, 09000 skviravo@ukr.net